Tato stránka používá soubory cookies za účelem poskytování služeb v souladu s Pravidly pro užívání cookies. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči.

skladem méně než 10 kusů
Můžete platit kartou
doprava zdarma!
přidáním toho předmětu do košíku budete mít dopravu zdarma na celou objednávku

La.va Fólie Lava pro suché zrání masa 30 cm*3 m

528 Kč
včetně DPH
maloobchodní cena: 549 Kč
Skladem | doručení do ČR i na Slovensko
Počet:

O produktu

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití. Výhodou folie je, že si můžete vyrobit sáčky dlouhé dle vaší potřeby.

Kód: DS47143556

Hodnocení zákazníky

5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
0 z 5