Cookies

My i naši partneři potřebujeme váš souhlas k použití souborů cookies, abychom pro vás mimo jiné mohli zobrazovat relevantnější obsah. Pomozte nám, prosím, prostřednictvím souhlasu.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde

Cookies nastavení

Technické cookies
Potřebujeme je pro správný chod obchodu. Bez těchto cookies není možné zajistit, aby e-shop fungoval správně.
Analytické cookies
Jsou pro nás nezbytné, protože jen díky nim dokážeme zjistit, odkud uživatelé přicházejí a jakým způsobem interagují s e-shopem, případně díky nim měříme výkon inzercí. Díky těmto údajům můžeme e-shop dále vyvíjet tak, aby vám maximálně vyhovoval.
Reklamní cookies
Jsou nezbytné pro zobrazování vhodného obsau či reklamy právě pro vás. Reklama, která se vám přizpůsobuje, je pro vás méně nežádoucí a mnohdy i přínosnější oproti té, která nevyhovuje vašim případným zájmům.
Personalizované soubory cookie
Díky těmto cookies pro vás můžeme zobrazovat vhodnější obsah přímo na naší stránce - v e-shopu.
Souhlasím s použitím vybraných souborů cookies Souhlasím s použitím všech souborů cookies
skladem méně než 10 kusů
Můžete platit kartou
doprava zdarma!
přidáním toho předmětu do košíku budete mít dopravu zdarma na celou objednávku

La.va Sáčky Lava pro suché zrání masa 40 x 70 cm, 4 ks

586 Kč
včetně DPH
maloobchodní cena: 609 Kč
Skladem | doručení do ČR i na Slovensko
Počet:

O produktu

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé.

Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.

Kód: DS91658659

Hodnocení zákazníky

5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
0 z 5