Cookies

My i naši partneři potřebujeme váš souhlas k použití souborů cookies, abychom pro vás mimo jiné mohli zobrazovat relevantnější obsah. Pomozte nám, prosím, prostřednictvím souhlasu.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde

Cookies nastavení

Technické cookies
Potřebujeme je pro správný chod obchodu. Bez těchto cookies není možné zajistit, aby e-shop fungoval správně.
Analytické cookies
Jsou pro nás nezbytné, protože jen díky nim dokážeme zjistit, odkud uživatelé přicházejí a jakým způsobem interagují s e-shopem, případně díky nim měříme výkon inzercí. Díky těmto údajům můžeme e-shop dále vyvíjet tak, aby vám maximálně vyhovoval.
Reklamní cookies
Jsou nezbytné pro zobrazování vhodného obsau či reklamy právě pro vás. Reklama, která se vám přizpůsobuje, je pro vás méně nežádoucí a mnohdy i přínosnější oproti té, která nevyhovuje vašim případným zájmům.
Personalizované soubory cookie
Díky těmto cookies pro vás můžeme zobrazovat vhodnější obsah přímo na naší stránce - v e-shopu.
Souhlasím s použitím vybraných souborů cookies Souhlasím s použitím všech souborů cookies

O produktu

Na Masínko - marináda s chilli Tekutý kořenící přípravek na maso.  Složení: řepkový olej, himalájská sůl (17 %), vinný ocet, paprika sladká uzená, třtinový cukr, cibule, sójová omáčka, česnek, Bhut Jolokia (2 %), směs bylin, pepř černý drcený. Hmotnost obsahu 180 g. Pálivé. Nevhodné pro děti. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-22 ° C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 ° C a spotřebujte do 14 dnů. Výrobce: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republka. Před použitím promíchejte!     K marinádě na maso jsme se vrátili po několika letech zpět, kdy jsme Vám mohli tento produkt již nabídnout. Tato verze je ovšem o něco vymazlenější a chutnější. Trvalo to skoro tři roky než jsme se odvážili tento produkt oprášit a znovu ho vyzkoušet. Už mu snad nic nechybí, byla přidána špetka chilli navíc, aby naložené maso mělo pořádné grády, i pro silnější ořezávátka.    K čemu se marináda hodí a jaké je její využití: jak už z názvu napovídá slouží pro naložení masa, ale jakého? Nejlepší maso pro tuto marinádu je pořádný flák prorostlé krkovice. Vepřová pečeně, ale ta už je moc libová, tak to nepřežeňte s tepelnou úpravou jinak budete mít maso jako podrážku nebo vysušené. Pro labužníky můžeme doporučit i vepřovou panenku. Další vhodným druhem pro naložení je maso kuřecí. Hodí se všechny části, kuřecí prsní řízky, kuřecí stehenní řízky bez kosti (jsou křehčí), kuřecí čtvrtky, kuřecí stehna, kuřecí paličky a kuřecí křídla na oblíznutí.    Použití marinády na maso: maso omyjeme, očistíme, osušíme potravinářkou utěrkou a předem rozmíchanou marinádou potřeme. 1 - 2 čajové lžičky (můžou být i vrchovaté) na plátek masa by mohla stačit. Poté marinádu do masa pořádně vmasírujeme, aby se pokryla co největší plocha masa. U vepřového masa necháme 24 hodin marinovat, můžeme ovšem i déle. Maso tak bude křehčí a jemnější, bude se vám rozplývat na jazyku jako máslo. Kuřecí maso stačí naložit 12 hodin před grilovaným, smažením. Při smažení v uzavřeném prostoru doporučujeme pustit odsavač vzduchu nebo použití plynové masky :)Přejeme dobrou chuť a pokud se chcete pochlubit jak vám marináda chutnala, pošlete fotografii grilované flákoty na náš facebook nebo instagram.   Hmotnost balení: 180 g Recenze zasílejte na adresu obchod@seminka-chilli.cz Recenze od zákazníků  .

Kód: DS81071333

Podobné produkty

>

Může se hodit

>